lördag 21 november 2009

Boxning

Igår var jag på ett boxningspass med en kompis. Det var verkligen jobbigt! Egentligen hade jag tänkt att skippa passet eftersom jag är lite småsnuvig, men tänkte att det går nog.

I början av passet gick det jättebra. Jag hängde med på allt. Men i mitten av passet såg jag plötsligt svarta prickar framför ögonen, kände mig yr och spyfärdig. Jag fick gå på toa och dricka lite vatten och skölja ansiktet. Därefter intalade jag mig att fortsätta men i lite lugnare takt (jag har ju sett Biggest loser, det är inte farligt att ta i, sägs det där). Till slut var passet över och jag kunde snubbla mig fram till bilen och åka hem. Bums tog jag ett bad och åt ett par mackor (trots att jag inte var det mista hungrig, mådde bara illa). Sen somnade jag i soffan i en halvtimme, åt mat och softade framför tv:n. Tänkte att imrogon är jag nog genomförkyld, för snuvan tilltog allt mer eftersom kvällen gick.

Men i morse vaknade jag och kände mig piggare igen. Grym träningsvärk har jag i benen, men annars är jag fortfarande lite småsnuvig och inget mer (underligt!). Jag har till och med promenerat idag, lagat mat, diskat och ska nu börja den sedvanliga helgstädningen. Nästa fredag ska jag antagligen köra flytt, men fredagen efter det ska jag absolut gå på¨boxning igen. Det var jättekul!