tisdag 25 oktober 2016

Höstkänsla

Maria och jag tog en långpromenad i kväll. I början frös jag lite om händerna, men sen blev jag varm. Vi höll ett raskt tempo och pratade nonstop. Det är underbart att ha riktiga vänner att dela upplevelser och erfarenheter med. Än den ena än det andra diskuterade vi och anlade olika perspektiv på det. Vänner som kan se saker ur olika perspektiv värdesätter jag allra mest. Människor som endast kan belysa händelser eller beteenden ur ett perspektiv har jag svårt för. Jag inser att det inte är deras fel och att de bara är otränade på det. Trots det har jag inte tålamod med dem.

Ikväll kändes det verkligen som höst ute. Mörkt, kyligt med den där speciella doften av halvfrusen jord/gräsmatta. Det var nästan så att jag förväntade mig att vattenpölarna skulle frysa till. Samtidigt känns mörkret omfamnade och varmt. Märkligt att jag kan känna så två olika upplevelser!

Jag känner fortfarande av träningsvärken i vaderna efter söndagens springtur. Oavsett hur de känns i morgon, kommer det bli en ny tur. Aud och jag har bestämt att vi ska ge oss ut tillsammans. Hoppas det är lika bra väder i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar